Menu

 

Beveiligingsadviseur Luchtvracht

PMT biedt sinds 2003 een compleet pakket aan op het gebied van luchtvracht veiligheid, screening, advies in objectbeveiliging, behandelen van gevaarlijke goederen en het verzorgen van trainingen.

Al jaren adviseren en begeleiden wij bedrijven voor het verkrijgen van de status Bekende Afzender (KC) en Erkend Agent (RA) inclusief vermelding op de Europese Database.

Ook om Erkend of Bekend te worden als Leverancier, Erkend Leverancier Vluchtbenodigdheden of Bekend Leverancier Luchthavenbenodigdheden kunnen wij u ook van dienst zijn. Als Erkend leverancier Vluchtbenodigdheden komt u niet in de Europese Database te staan, maar bent u geregistreerd door de Koninklijke Marechaussee en staat u op een gepubliceerde lijst.

Tevens kunnen wij voor uw bedrijf een Security-audit luchtvracht uitvoeren:

is uw onderneming geregistreerd in de EU-database als Erkende Agent (RA) of Bekende Afzender (KC)?Dan kan door één van onze Beveiliging Adviseurs Luchtvracht een Security Audit bij uw onderneming worden uitgevoerd. Naar aanleiding van deze Security Audit kan worden vastgesteld of uw bedrijf nog voldoet aan de voorwaarden die gesteld zijn in de EU-verordeningen 300/2008 en 185/2010.

Van het MKB tot multinationals adviseren wij over de meest uiteenlopende vraagstukken.

PMT heeft adviseurs in dienst met jarenlange ervaringen in de (lucht)vrachtsector en bieden heldere antwoorden op uw vragen.

Wij willen graag één of meerdere diensten voor u verzorgen. Voor ons staat ondersteuning in uw bedrijfsprocessen voorop. Door het directe contact met onze adviseurs levert PMT maatwerk.

Mocht u meer informatie willen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen:

Telefoon:              +31 (0)20  653 71 33
E-mail:                   info@cargosecurity.nl