Menu

Vacature: Docent Schiphol-Rijk

Het bedrijf groeit hard en heeft veel ambitie, daarom zijn wij op korte termijn op zoek naar een Docent.
PMT
PMT is een toonaangevend bedrijf dat al 30 jaar gespecialiseerde diensten aanbiedt op en rondom luchthavens in Nederland. Vanuit het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk bedient PMT haar internationale klantenkring op uiteenlopende gebieden binnen de luchtvaartbeveiliging; van het bewaken van vliegtuigen, het controleren van vracht op explosieven, tot advisering omtrent veiligheid en het verzorgen van opleidingen voor de luchtvaartbranche. Tevens is PMT E-status houder voor het verpakken, documenteren en verzenden van gevaarlijke stoffen door de lucht.

PMT Ground Crew Training Centre
PMT Ground Crew Training Centre heeft inmiddels een indrukwekkende klantenkring opgebouwd. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een specialist in praktijkgerichte opleidingen voor de luchtvaartbranche. Het brede opleidingsaanbod is in nauwe samenwerking met experts op de betreffende gebieden opgezet. Docenten die voor PMT Ground Crew Training Centre werken zijn veelal afkomstig uit de praktijk. Vaak zijn zij zelf lange tijd op Schiphol werkzaam geweest. Ze zijn zeer ervaren in hun vakgebied en getraind in het overdragen van kennis.

Taken en verantwoordelijkheden
– Het verzorgen van diverse trainingen (o.a. Medewerker Luchtvracht en Controleur Luchtvracht) waarbij je gebruik maakt van verschillende onderwijsmethoden.
– Het beoordelen van examens.
– (Mede)verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het cursusmateriaal.
– Je evalueert cursussen, brengt verslag uit en doet voorstellen ter verbetering.
– Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied (bijv. door het lezen van actuele literatuur en deel te nemen aan bijeenkomsten).

Wie zoeken wij?
– Je hebt aantoonbare ervaring als Docent.
– Je hebt affiniteit met de logistieke-/luchtvaartbranche.
– Je hebt ervaring in het ontwikkelen van lesmateriaal.
– Je beschikt over uitstekende didactische en communicatieve vaardigheden.
– Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
– Je bent in staat een vertaling te maken van de theorie naar de dagelijkse praktijk.
– Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat hebben wij te bieden?
– Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring.
– Een dynamische werkomgeving.
– 25 vakantiedagen per jaar.
– Laptop en mobiele telefoon.

Solliciteren
Heeft bovenstaande vacature je interesse gewekt? Solliciteer dan nu door je CV en motivatie naar recruitment@cargosecurity.nl te sturen. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Tessa van Hulst (HR Manager) op telefoonnummer 06-48215375.