Menu

Objectbeveiliger (Fulltime of Parttime) te Schiphol Airport

Locatie – Schiphol Airport

PMT is een toonaangevend bedrijf met ruim 150 medewerkers dat gespecialiseerde diensten aanbiedt op en rondom luchthavens in Nederland. Vanuit het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk bedient PMT haar internationale klantenkring op uiteenlopende gebieden binnen de luchtvaartbeveiliging; van het bewaken van vliegtuigen, controle van vracht op explosieven, tot advisering omtrent veiligheid en het verzorgen van opleidingen voor de luchtvaartbranche. Tevens is PMT E-status houder voor het verpakken, documenteren en verzenden van gevaarlijke stoffen door de lucht.
PMT is sinds 2006 actief in het verzorgen van diverse beveiligingstaken. Het aanbod bestaat onder andere uit vliegtuigbewaking, platformbeveiliging, vrachtbegeleiding, begeleiding van waardevolle zendingen en objectbeveiliging.

Voor de locatie Schiphol Airport zijn wij op zoek naar een Objectbeveiliger (Fulltime of Parttime).

Werkzaamheden:

Als Objectbeveiliger werk je bij diverse objecten op de luchthaven. Je verricht regelmatig controlerondes waar alle, voor het object, vitale ruimtes worden gecontroleerd. Je voert toegangs- en uitgangscontroles uit, controleert binnenkomend en uitgaand vrachtvervoer en ontvangt en registreert bezoekers. Daarnaast behoren het opstellen van rapportages, het uitvoeren van visitatie en het werken met een CCTV systeem tot je werkzaamheden.

De ideale collega is:

– In het bezit van een diploma Beveiliger niveau 2
– Ervaring in de objectbeveiliging is een pre.
– In het bezig van een rijbewijs B en eigen vervoer
– Representatief, zelfstandig en een actieve werkhouding
– Zeer flexibel, wisseldiensten zijn voor jou geen probleem!
– Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer van Schiphol Airport

Wat bieden wij?

– Een mooi startsalaris van € 12,45, conform CAO Particuliere Beveiliging
– Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden
– Afwisselde werkzaamheden in een dynamische werkomgeving
– Extra toeslagen voor het werken in de avond en het weekend
– Reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering

Solliciteren

Ben jij de ideale collega? Stuur dan direct je CV met een korte motivatie naar recruitment@cargosecurity.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Bianca Vogel telefoonnummer 06-15347227.