Menu

Cyber Crime, na de Amerikaanse verkiezing weer helemaal actueel. Natuurlijk is Cyber Crime nooit weggeweest, maar soms zijn dergelijke wereldgebeurtenissen noodzakelijk om de aandacht van een ieder weer naar een onderwerp te trekken, waar we het liefst niet al te diep over nadenken. Ransomware lijdt tot de vergrendeling van prive accounts en het bedrijfsleven is sinds 2016 wettelijk verplicht om melding te maken van datalekken. Het is eens te meer noodzaak, om tussen alle broodjes aap verhalen, de daadwerkelijke bedreigingen te herkennen en maatregelen te nemen om de kans om als bedrijf of als privepersoon  het slachtoffer van Cyber Crime te worden, zo klein mogelijk te maken. Een digitaal rijbewijs is een eerste stap om een ieder binnen uw bedrijf, maar ook als prive persoon bewust te maken van de valkuilen, gevaren en veiligheidshavens van de digitale snelweg. Cyber Security heeft betrekking op het hele digitale logistieke traject van afzender tot airline.

In samenwerking met PMT heeft Clarox een online cursus ontwikkeld die deze bewustwording vorm geeft: Cyber Security & Privacy Awareness. De training kan afgesloten worden met een Internationaal erkende eindtoets bij de ECDL (European Computer Driving Licence).

Prijs per deelenemer voor de cursus Cyber Security & Privancy € 40,- per persoon, excl 21% BTW en exclusief examen/examenkosten. De examenkosten (examen ECDL) zijn  € 20,- per persoon, excl BTW. De kosten voor de combi, elearning cursus plus examen zijn € 54,- per persoon, ex BTW en tijdens de introductieperiode voor deze opleiding betekent dit een korting van 10% op de adviesprijs van € 60,-

 

ECDL is de afkorting voor het Internationaal erkende European Computer Driving License.