Menu

PMT Training

Onze planning van de trainingen voor 2019 op Schiphol

Onze planning van de trainingen in 2019 op Eindhoven

Training is sinds de oprichting van PMT in 1990 de “core” business van PMT geweest.
De “T” in PMT staat dan ook niet voor niets voor Training. Dat doen we al 25 jaar en daar zijn we goed in. Gevolg is dan ook dat PMT Training een gestage groei heeft doorgemaakt. Door het continue in de gaten houden van de behoefte(n) in de markt, heeft PMT zich altijd kunnen aanpassen aan de wensen van de klanten.

Zo werd in 2003 in samenwerking met een andere organisatie begonnen met het geven van alle opleidingen die verplicht werden gesteld vanuit de Luchtvaartwetgeving.
Samenwerken met andere bedrijven is een ander opvallend kenmerk van PMT Training. Ons laatste samenwerkingsverband bestaat uit de opleidingen die wij samen met Schouten & Nellissen aanbieden, een robuuste partner met een goede naam en voor ons een welkome uitbreiding in het segment managementtrainingen.

PMT geeft les vanuit de praktijk, met in de praktijk gevormde en opgeleide docenten. Zo kunnen we altijd voldoen aan de vraag die ons door de klant wordt gesteld. Door het 25 jaar continu aanwezig zijn op en rond Schiphol, heeft PMT binnen de luchtvaartwereld in heel Nederland een reputatie opgebouwd waar we trots op zijn.
Ook de overheid, in de vorm van het Ministerie van Defensie, geeft ons al meer dan 20 jaar het vertrouwen voor het verzorgen van een scala aan opleidingen voor hun personeel, zodat deze goed voorbereid het werk kunnen uitvoeren.

U kunt op onze site ons trainingsaanbod vinden. Mocht de door u gewenste training er niet bij staan of u wilt meer informatie over een specifiek onderwerp, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

We hebben altijd een oplossing voor uw training-uitdaging.

Trainingsaanbod

E-learning

Trainingsinformatie