Menu

Allround Beveiliger Maastricht Aachen Airport

Locatie – Maastricht

PMT is een toonaangevend bedrijf met ruim 150 medewerkers dat gespecialiseerde diensten aanbiedt op en rondom luchthavens in Nederland. Vanuit het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk bedient PMT haar internationale klantenkring op uiteenlopende gebieden binnen de luchtvaartbeveiliging; van het bewaken van vliegtuigen, controle van vracht op explosieven, tot advisering omtrent veiligheid en het verzorgen van opleidingen voor de luchtvaartbranche. Tevens is PMT E-status houder voor het verpakken, documenteren en verzenden van gevaarlijke stoffen door de lucht.
PMT is sinds 2006 actief in het verzorgen van diverse beveiligingstaken. Het aanbod bestaat onder andere uit vliegtuigbewaking, platformbeveiliging, vrachtbegeleiding, begeleiding van waardevolle zendingen en objectbeveiliging.

Voor de locatie Maastricht Aachen Airport zijn wij op zoek naar een Allround Beveiliger.

Werkzaamheden:

Als Allround Beveiliger ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse beveiligingstaken op het platform en bij diverse objecten op de luchthaven. Op het platform verzorg je de toegangscontroles bij de vliegtuig opstelplek, visiteer je personen die aan boord van het vliegtuig gaan en controleer je het vliegtuig op verboden middelen door het uitvoeren van cabin search. Bij de objecten bestaan je werkzaamheden uit het controleren van binnenkomend vrachtvervoer, het uitvoeren van toegangs- en uitgangscontroles en het opstellen van rapportages.

De ideale collega is:

– In het bezit van een diploma Beveiliger niveau 2
– Beschikt van eigen vervoer
– Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week
– Representatief, zelfstandig en heeft actieve werkhouding
– Zeer flexibel, het werken in wisseldiensten is geen probleem
– Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer van Maastricht Aachen Airport

Wat bieden wij?

– Een mooi startsalaris van € 12,45, conform CAO Particuliere Beveiliging
– Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden
– Afwisselde werkzaamheden in een dynamische werkomgeving
– Extra toeslagen voor het werken in de avond en het weekend
– Reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering

Solliciteren

Ben jij de ideale collega? Stuur dan direct je CV met een korte motivatie naar recruitment@cargosecurity.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Bianca Vogel telefoonnummer 06-15347227.