Menu

PMT is een toonaangevend bedrijf met ruim 150 medewerkers dat gespecialiseerde diensten aanbiedt op en rondom luchthavens in Nederland. Vanuit het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk bedient PMT haar internationale klantenkring op uiteenlopende gebieden binnen de luchtvaartbeveiliging; van het bewaken van vliegtuigen, controle van vracht op explosieven, tot advisering omtrent veiligheid en het verzorgen van opleidingen voor de luchtvaartbranche. Tevens is PMT E-statushouder voor het verpakken, documenteren en verzenden van gevaarlijke stoffen door de lucht. Deze verschillende activiteiten zijn ondergebracht in vier Bv’s.

Voor het bedrijf PMT Cargo Security BV is zijn wij op zoek naar een:

Manager Security (fulltime)
Schiphol-Rijk

Je bent iemand die graag uitdagingen aan gaat en bent in staat binnen een snel veranderende omgeving goed te functioneren. Te allen tijde ben je je bewust van de behoeftes van de organisatie en streef je continue naar een hoog kwaliteitsniveau en een optimaal resultaat. Je bent in staat het team goed te managen, beslissingen te nemen en veranderingen door te voeren. Als Manager Security treed je op als vertegenwoordiger van PMT Cargo Security BV richting externe partijen. Als resultaatgerichte specialist stuur je medewerkers aan, je coacht, beoordeelt en ontwikkelt medewerkers in lijn met het HR beleid. Je laat kwaliteitscontroles uitvoeren en treedt op bij calamiteiten. De Manager Security rapporteert rechtstreeks aan de directeur.

Enkele overige taken:
– Je kent de behoeften van onze klanten en speelt hier feilloos op in.
– Je initieert beleid en evalueert beleidseffecten ter verbetering van de bedrijfsvoering.
– Je coördineert complexere offerteprocessen, waarbij je stuurt op kwaliteit, compliance en budget.
– Je bezoekt regelmatig onze relaties, waarbij je zorg draagt voor relatiebeheer, projectmanagement en evaluatie van uitgevoerde werkzaamheden.

Wie ben jij?
– Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van bedrijfsbeveiliging.
– Je hebt minimaal 5 jaar managementervaring in de beveiliging binnen de luchtvaartbranche.
– Je beschikt over ruime vakspecifieke kennis.
– Je bent resultaatgericht en een echte verbinder die organisatiesensitief en klantgericht is.
– Je kunt mensen goed motiveren dankzij je sterke communicatieve vaardigheden.
– Je beschikt over een helikopterview.

Solliciteren
Heeft deze vacature je interesse gewerkt? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@cargosecurity.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Tessa van Hulst (HR Manager) op telefoonnummer 06-48215375.