Menu

X-Ray controleur (Fulltime of Parttime) te Den Haag

Locatie – Den Haag

PMT is een toonaangevend bedrijf met ruim 150 medewerkers dat gespecialiseerde diensten aanbiedt op en rondom luchthavens in Nederland. Vanuit het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk bedient PMT haar internationale klantenkring op uiteenlopende gebieden binnen de luchtvaartbeveiliging; van het bewaken van vliegtuigen, controle van vracht op explosieven, tot advisering omtrent veiligheid en het verzorgen van opleidingen voor de luchtvaartbranche. Tevens is PMT E-status houder voor het verpakken, documenteren en verzenden van gevaarlijke stoffen door de lucht.
PMT is sinds 2006 actief in het verzorgen van diverse beveiligingstaken. Het aanbod bestaat onder andere uit vliegtuigbewaking, platformbeveiliging, vrachtbegeleiding, begeleiding van waardevolle zendingen en objectbeveiliging.

Voor de omgeving Den Haag zijn wij op zoek naar een X-Ray controleur (Fulltime of Parttime).

Werkzaamheden:

Als X-Ray controleur ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in de logistieke sector. Jij bent samen met je collega verantwoordelijk voor de controle van de binnenkomende luchtvracht. Je maakt hierbij gebruik van X-Ray apparatuur, Hierbij is het van groot belang dat jij ervoor zorgt dat afwijkende/verdachte pakketten door jou eruit worden gehaald. Bij afwijkingen weet je direct te reageren en op juist wijze dit af te handelen.

De ideale collega is:

– In het bezit van een diploma Beveiliger niveau 2
– Ervaren met X-Ray kijken is een pré
– Zelfstandig en zeer secuur
– Zeer flexibel, het werken in wisseldiensten is geen probleem

Wat bieden wij?

– Een mooi startsalaris van € 12,45, conform CAO Particuliere Beveiliging
– Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden
– Afwisselde werkzaamheden in een dynamische werkomgeving
– Extra toeslagen voor het werken in de avond en het weekend
– Reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering

Solliciteren

Ben jij de ideale collega? Stuur dan direct je CV met een korte motivatie naar recruitment@cargosecurity.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Bianca Vogel telefoonnummer 06-15347227.